Garažna vrata

Garažna vrata

Garažna vrata danas imaju mnogo veću ulogu od čiste funkcije otvaranja i zatvaranja ulaza u garažni prostor. Novu generaciju kvalitetnih garažnih vrata odlikuje potpuna automatiziranost, nečujnost, toplinska izoliranost i moderan izgled. Osim toga,ugradnjom novih garažnih vrata Vaš poslovni ili životni prostor dobiva i dodatnu sigurnost.

Garažna vrata današnjice mogu biti daleko povoljnija u financijskom smislu i jednostavna, izborom stilova moderna ili klasična, različitih okvira, materijala i načina otvaranja, ručnog, poluautomatskog, automatskog i senzorskog manevriranja, ovisno o željama i potrebama potencijalnih kupaca. Cijene su “šarene” s velikim odstupanjima od jednog proizvođača do drugog. Dakle otvaranje ulaza u kuću iz udobnog naslonjača automobila daljinskim upravljanjem odavno više nije samo scena iz filmova o situiranim obiteljima iz američkih predgrađa.

Ulaz u kuću bez korištenja daljinskog upravljača danas je moguće pomoću senzora koji prepoznaje tempo i dinamiku željenog ulaza automobila s vozačem u svoj dom. Naravno uz sve novotarije ipak treba uzeti u obzir i zagovornike klasičnog načina otvaranja, ne samo iz financijskih pobuda. Ne čudi stoga što izbor tipa garažnih vrata uz izbor tehnološke komponente prati i sve prisutniji dizajnerski dodir koji će lako oduševiti i najprobirljivije kupce. Auto-ulaz u dom pravilnim izborom materijala i oblika mogu pozitivno intervenirati u ukupni vanjski izgled doma, čak i u situacijama kad kuća vapi za obnovom pročelja.