Ostali proizvodi

Ostali proizvodi

KOMARNICI – zaštita od insekata

Dosta jednostavna zaštita od insekata (komarci, ose, muhe) uobičajeno dolazi sa PVC okvirom i montira se u okvir prozora ili tzv. fiksni komarnik. Montaža i demontaža je jednostavna, obično se ugrađuje ako ne postoji česta potreba skidanja i stavljanja. Rolo komarnici za naknadnu ugradnju imaju vodilice i kutiju od aluminija u smeđoj i bijeloj boji. Praktičan zbog opruge koja ga vraća u kutiju najčešći je izbor za prozore.

VENECIJANERI I TRAKASTE ZAVJESE

U ponudi imamo i trakaste zavjese i alu venecijanere u svim raspoloživim bojama.
 Venecijaneri se izrađuju od aluminijskih lamela standardne širine 25 mm, no u ponudi je nekoliko vrsta lamela s različito obrađenom površinom. Mogu biti glatke i sjajne, zrnato-hrapave ili u pastelnim-mat bojama. Štoviše ima i perforiranih lamela sa sitnim rupicama koje i u zatvorenom položaju raspršuju vanjsko svjetlo. Venecijaner je opremljen lancem za zakretanje lamela ili šipkom te vrpcama za podizanje.
Po želji možete im priključiti i elektromotor s gumbom za upravljanje postavljen lijevo ili desno od prozora.

ROLO ZAVJESE

Rolo zavjese su uglavnom unutrašnje sjenilo kao alternativa klasičnim zavjesama. Većinom se ugrađuju s pogonom na lančić ili oprugom za namatanje. Osim osnovnih boja imamo veliki izbor dekorativnih dezena. Kod ovog sjenila moguće je postići visoku zaštitu od svjetlosti sa tzv. blackout platnom i vodilicama. Također kao i rolete moguć je pogon elektromotorom.

PROZORSKE KLUPICE

Koriste se za unutarnje završne radove, veoma su rasprostranjene. Imaju sustav komora tako da sprečavaju prijenos topline.  S prednje strane su zaokružene, imaju bočne završetke koji upotpunjuju estetski dojam i površinu koja se vrlo lako čisti. Mogu se rezati po širini tako da je možete jednostavno prilagoditi vašem prostoru. 

 Postoji više vrsta klupica za pvc stolariju:
-PVC klupice
-ALU klupice
-Kamene klupice
-Polimramorne klupice