PVC GRILJE

PVC GRILJE

Ugrađujemo grilje s fiksnim i pomičnim lamelama, u ALU i PVC verziji, a možete odabrati crni i bijeli okov za grilje, kao i grilje u SALAMANDER bijeloj boji te imitaciji drveta.

Grilje se mogu naknadno montirati na već ugrađene prozore, a okov koji koristimo izrađen je od kvalitetnih materijala i dodatno je plastificiran.

Odlikuju se čvrstoćom i postojanošću te lakoćom održavanja što osigurava čelikom ojačani okvir kao noseći element.

Trajnost, stabilnost, domaći ugođaj. Sve više i više ljudi u potrazi je za tradicionalnim vrijednostima u arhitekturi i dizajnu interijera.

Trenutno se grilje doživljava kao renesansni element dizajna za zaštitu privatnosti. Rabe se stotinama  godina kako bi zaštitili skupe staklene ploče od vjetra i vremenskih neprilika te  su moderni vizualni element na mnogim kućama danas, naročito u južnoj Njemačkoj i južnim europskim zemljama gdje su  česta alternativa roletama. Bilo da se radi o zaštiti privatnosti ili za hlad, bilo sa fiksnim ili pokretnim lamelama.

Izuzetna značajka je da čak i kada su zatvoreni oni jamče optimalan protok svježeg zraka što poboljšava osobne dobrobiti kroz poboljšanje klime u svim sobama u kući. U vinilnim šarkama grilje iz Salamandera ispunit će sve zahtjeve za optimalnu funkcionalnost i moderan dizajn. Oni su dugotrajna alternativa konvencionalnim drvenim roletama.