PVC rolete

PVC rolete

Rolete su jedna od najboljih zaštita unutrašnjosti vaše kuće od sunca kao i neželjenih pogleda.  
Povećavaju izolacijsku vrijednost prozora, štite prozore od vanjskih utjecaja i oštećenja, produljuju trajnost PVC prozora i vrata te olakšavaju održavanje.

 

Upravljanje roletama

 Načini na koji možete upravljati roletama su gurtne, kurble i električni motor koji je moguće pokretati na dva načina, prekidačem koji možete staviti do prozora ili zajedno sa prekidačem od rasvjete te mogućnost daljinskog upravljanja . Prekidači nisu u osnovnoj ponudi jer se uzimaju zajedno sa el. sustavom za cijelu kuću.

Sustavi nasadnih rolet-kutija

Roleta exte elit xt


 Sa servisom odozdo, najviše se koristi u novogradnji, svrha joj je da sve sakrije. Preko nje se stavlja knauf ili stiropor, završna žbuka i boja, tako uz pogon na elektromotor od kojeg se prekidač stavi zajedno kod prekidača za svjetlo imate estetski i funkcionalno najbolje sjenilo.

Roleta exte elit xt

standardna kutija sa unutarnjim frontalnim servisom , ovakvu kutiju nije moguće sakriti, mrežica protiv insekata integrirana u kutiji ispod lamela.

Roleta exte elit xt

Kutija je potpuno sakrivena s unutarnje strane tako imate ambijent u potpunosti kao da rolete i nema. U slučaju servisa koji se izvodi sa vanjske strane unutarnji prostor ostaje zaštićen od mogućnosti bilo kakovog oštećenja

Roleta exte-exakt

prednosti ove rolete su u njezinoj jednostavnosti i kao takva je financijski najisplativija, servis joj je sa unutarnje frontalne strane, a mrežica protiv insekata nalazi se u vrhu kutije. nije joj potrebna posebna zaštita i dolazi sa vanjske strane lamele.